holiday box

az ünnep egész évben...

5+1 ajándék ötlet Harry Potter rajongóknak

2017. szeptember 05. 16:26 - mrsholiday

Most volt szeptember elsején a 7. könyv epilógusában leírt 19 évvel későbbi jelenet, mikor is a kis Albus Perselus Potter elindult a Roxfortba. A Harry Potter rajongás sok idő elteltével sem múlik el, hatalmas HP nosztalgia söpört végig most is a közösségi médiában. A #furcsaajándékok második része következik!

Mindenki családi és vagy baráti társaságában akad legalább egy Harry Potter könyv/film rajongó. Ezért elég jó meglepetés lehet egy két varázsvilágot idéző tárgy otthonra. Megnéztük milyen most a kínálat a relikviákból, mit lehet kapni az agyoncsépelt bögrén és pólókon túl. 

Karácsonyra még éppen időben vagyunk, hogy rendeljünk külföldről ajándékokat. Az amazon.com és az aliexpress.com kész kincsesbánya Harry Potter témában is! 

Linket nem tettem be, mert egy gyors kereséssel millió színben/méretben/árban meg lehet őket találni az oldalakon.

1. Világítós vécé matrica - Ali
Ki tudná elfelejteni, azt a remek jelenetet, mikor le kell Harryéknek magukat húzni a vécén, hogy bejussanak a Mágiaügyi Minisztériumba.

wc.PNG

2. Aranycikesz fidget spinner - Ali
Ez a párosítás egyszerűen remek, így nagyon autentikusan mozognak a szárnyak. 

aranycikesz.PNG

3. Varázs világ édességcsomag - Amazon
Emlékeztek a csokibékára és a Bogoly Berti féle mindenízű drazséra? Itt a lehetőség megkóstolni vajon milyen a fülzsíros vagy a szellemízű.

edesseg.PNG

4. Roxfortos kviddicsmez - Ali
Varázslóházas sálat nem bonyolult beszerezni és annyira nem is egyedi, viszont egy teljes kviddicsmezzel bármelyik halloween vagy farsangi beöltözős bulit meg lehet nyerni (vagy nem).

mez.PNG

5. Vajsör téli estékre - Amazon
Sajnos nem alkoholos, de azért így is ütős egy rekesz vajsört kapni a szokásos ajándék bor vagy pálinka helyett.

sor.PNG

+1. Varázspálca - Ali
Egy igazi rajongó milliószor próbálgatta már a Huss és pöcc mozdulatsort fakanállal, tollal vagy kínai evőpálcikával. Te leszel az ünnep legjobb ajándékozója, ha a kis dobozban egy varázspálca bújik meg.

pelca.PNG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr8312805580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brigi0204 2018.10.11. 08:49:16

Imádom a vajsört :)
süti beállítások módosítása