holiday box

az ünnep egész évben...

Furcsa ajándékok #1

2017. augusztus 07. 16:17 - mrsholiday

Unalmas a szép ing apunak, meg lejárt lemez már a hasznosnak mondott konyhai kiegészítő a nagyinak? Itt az ideje körbenézni a webshopok és az üzletek hátsó polcain. A holiday box #furcsaajándékok sorozatának első bejegyzése következik!

A mostani bemelegítő ajándéklista az Aliexpress kínálatából állt össze, tele kihagyhatatlan ajánlattal. Bármelyik meglepi bevethető minden alkalomkor!

1. Édes kis Macikám...
Sok párkapcsolatban alap a becézgetés, és mi sem egyszerűbb mint cuki (vagy annak vélt) állatkáknak hívjuk a szerelmünket. Cica, nyuszkó, bogaram, vagy macika. Ha esetleg ezt szeretnénk túltolni (és el is válni), akkor remek ajándék lehet a párunknak egy nagy plüss barna maci pizsama. Inkább téli éjszakákra ajánlott....

macipizsi.PNG

2. Ajándékok házi kedvenceknek
Nálunk a kutya családtag, sőt igazából egy szőrös gyerek, és minden ünnepnél neki is jár az ajándékbontogatás öröme. Ettől a két ötlettől minden kutya elmenekülne, de a gazdik életét kétség kívül feldobja. Éljen a hotdog ágy és a mini kutya ugg(szerű) csizma a hidegebb napokra! 

kutyaugg.PNG

hotdog.PNG

3. A lábbelik királya: HALPAPUCS
A bojtos papucsok ideje lejárt, 2017 második felében a hal alakú puha műanyag papucs lesz a legtrendibb darab az utcákon. Az egyedi halpapucs bármelyik horgász rokonnak vagy barátnak remek ajándék lehet, a lesokkolódott arc nem marad el felpróbálás után, ez garantált.

halpapucs.PNG

4. Tolltartó másképp
A Jégvarázs és a Verdák már lejárt lemez a sulis cuccok piacán az igazán menő gyerekek tejesdoboz tolltartóval nyomják rajzórán. Körülbelül 600 forinttért lehet rendelni Kínából, természetesen postaköltség nincsen. Írószerfüggő felnőtteknél is tökéletes ajándék.

tejesdoboz.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr3812725992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása