holiday box

az ünnep egész évben...

Ezek a kedvenc Harry Potteres cuccaink ősszel

2018. október 31. 14:15 - mrsholiday

A 2018-as év a Harry Potter rajongóknak az ünneplés éve, hiszen 20 éves a népszerű varázsló regénysorozat. Több nagy márka is csatlakozott, és külön erre az alkalomra tervezett egyedi dolgokat dobtak piacra. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, amiket könnyen és gyorsan be is lehet akár szerezni itthon!

Nem újdonság, hogy bármilyen tárgyat meg lehet venni Harry Potteres kiadásban. Akár az Aliexpress vagy az Ebay tele van ezekkel, a témában korábban már született is cikk a blogon. Az azonban eléggé ritka jelenség, hogy besétálunk több üzletbe a bevásárlóközpontban és valódi (a Warner Bros Entertainment Inc. által elismert) relikviákra akadunk, az igazán jó újdonság.

Mivel közeledik a karácsony, így kézenfekvő ajándékok lehetnek minden rajongónak. Érdemes ezeket is felírni a listára, teljesen biztos, hogy nagy örömet fogunk szerezni.

Az első ilyen hely a népszerű Women's secret, ahol Harry Potteres pizsamát, pipere táskát, mamuszt vagy köntöst tudunk venni. A legolcsóbb termék a zokni, amiből természetesen készült házimanó felszabadítós verzió is. Ha valaki nem akarja vagy tudja a hétköznapokban a könyvek iránti rajongását vállalni, azoknak tökéletes megoldás, akár ajándékba is, ezek a varázslatos cuccok az intim alvós, otthoni légkörhöz. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a nőkre gondoltak a tervezők, szuper férfi Harry Potteres pizsama is vásárolható.

hp_ws.JPG

A Magyarországon eléggé sok üzletközpontban megtalálható, elfogadható árú és igényes kivitelű ruháiról híres Reserved a Harry Potter kollekciójával főleg a kislányokat célozta meg. Ugyan sok terméket nem dobtak piacra az évforduló kapcsán, de amik elérhetőek, azok véleményem szerint igazán menőre sikerültek. Kár hogy felnőtt méretben nem kaphatóak a ruhák.

hp_reserved.JPG

Igaz itthon, kevés üzlete van a Sinsay-nek (összesen csupán három Budapesten), de online magyarul is bárhonnan elérhető a webshopja. Harry Potteres témában talán itt a legnagyobb a kínálat, 25 különböző ruhát vagy kiegészítőt lehet beszerezni férfi vagy női változatban. Mindezt viszonylag jó áron, például a pólók 2 500 forinttól indulnak. A ruhákon főleg a Roxfort címere dominál, így az amerikai egyetemi pulcsikra hasonlít nagyon.

hp_sinsay.JPG

A Sinsay testvér boltjában a Cropp-ban is online tudunk legegyszerűbben vásárolni (egy üzlet van Pécsen, egy Debrecenben és egy Budapesten), viszont itt is magyarul rendelhetünk és pár nap alatt megkapjuk a csomagot. A termékek száma kevesebb és női vagy unisex Harry Potteres dolgokat vásárolhatunk. Talán itt a legjobbak a feliratos pólók, a bónusz, pedig, hogy minden varázslóháznak megvehető a címeres kapucnis pulóvere.

hp_cropp.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr1914336033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása