holiday box

az ünnep egész évben...

Fontos shopping napok az ünnepi készülődéshez

2018. október 10. 15:00 - mrsholiday

Vannak az olyan ismerősök, aki szerint teljességgel felesleges október közepén elkezdeni karácsonyi ajándékokban gondolkodni, mert még korán van. Nincs igazuk. 

Nem azt mondom, hogy a Jingle Bells-t kell nyomni már a kocsiban és orrba szájba sütni a mézeskalácsot, hanem tervezetten beszerezni a jó, és hasznos ajándékokat.

Volt már a blogon szó a fenntartható, tudatos vásárlásról, részben ez a cikk is kapcsolódik a témához, de most a pénztárcánk oldaláról indulva. Ugyanis október-novemberben több olyan vásárlós esemény is lesz, ahol nem árt ha a listánkon ajándékok is szerepelnek. Ha nem is milliókat de jó pár ezer forintot lehet így spórolni.

store-984393_640.jpg

Gyors lista arról melyik napokra tervezzünk vásárlást:

1. október 10-14. - Glamour Napok
Szokásos őszi kupon napok, legtöbb helyre 20-30%-os kedvezmények. Simán el lehet kezdeni beszerezni az első meglepetéseket!

2. november 9-11. - Joy Napok
A másik női magazinos népszerű kuponos esemény, ami országosan elérhető rengeteg üzletben. November elejére akár a karácsonyi kollekciók is, érdemes felkészülni. 

3. november 11. - Aliexpress
A kínai oldalona 11.11. a nagy akciós nap, ahol sok-sok százalékkal csökkentik az árakat. A régóta kinézett apróságokat, ilyenkor érdemes megrendelni, jó pár dollárral olcsóbban. Persze figyeljünk rá, hogy felesleges műanyag szemetet ne rendeljünk csak azért mert akciós.

4. november 23. - Black Friday
A viágszerte taroló fekete péntek. Az utóbbi években egyre több üzlet csatlakozik elég jó leértékelésekkel. Fontos a gyorsaság és felkészülés, így akár az egész ajándékvadászatot le lehet tudni egyszerre. 

5. november 26. - Cyber Monday
A Black Friday kísérő eseménye, főleg az online áruházara vonatkoznak ilyenkor az akciók, de persze azon se kell meglepődni ha a plázában ilyen kiírásokat látunk. 

Érdemes követni a helyi bevásárlóközpontok vagy plázák saját kupon napjait, Budapesten a Mammut és az Allee is tart ilyen egyéni mini eseményeket. Ha külföldről rendelünk, akkor a nyugalom kedvéért érdemes november közepe előtt ezt megtenni, nehogy kínos perceink legyenek a fa alatt.

Ami fontos, az a jól összeírt ajándéklista, és hogy ne vegyünk meg semmit feleslegesen csak mert éppen jó az ára. Tartsuk magunkat a költségkeretünkhöz és tudatosan vásároljunk.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr1514292795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solo 2018.10.11. 08:49:09

Mindig ,,rettegek" ,nehogy épp ezek közül valamelyik napon legyen időm a vásárlásra. Nincs az az akció,amiért hajlandó lennék elviselni a sok agyhalott zombit,ahogy könyökölnek a leárazott holmikért. Kössz,hogy összefoglaltad! (El is teszem a kedvencek közé. :D )

Medgar 2018.10.11. 09:48:04

Na ezeken a napokon kell messzire elkerülni az üzleteket...

R2D2 & C3PO 2018.10.11. 15:09:31

Mindig ilyen akción vásárolok, a maradék meg megy a nyugdíjalapomba. ;DDD
Az első alkalom húzós volt, de utána már nem. Ha valaki folyton pénzzavarban van, próbálja ki, nem fogja megbánni.
süti beállítások módosítása