holiday box

az ünnep egész évben...

Öt szuper program Halloweenre

2018. október 24. 12:17 - mrsholiday

Hamarosan itt a legfélelmetesebb pár nap az évben, kár lenne kihagyni és kimaradni idén a programokból. Következzen egy rövid lista a leghátborzongatóbb eseményekről.

Bár itthon csak az elmúlt pár évben alakult ki az angolszász hangulatú Halloweenezés, de egyre többeket ragad magával ez a borzongással és jókedvvel összeolvasztott ünnep. Szerencsére nem minden program esik, pont október 31-re így, többet is sikerülhet meglátogatni. 

halloween-1743251_640.jpg

1. Budapesti Töklámpás Fesztivál

27-én szombaton este 7 órától a Hősök Terére várnak mindenkit szépen faragott tökökkel és gyertyákkal. A tököket a látogatók kiállítják, így épül majd fel az ideiglenes világító tökföld, ahol mindenki kedvére sétálhat. A szervezők azt kérik, hogy ne csak a bemutatásra szánt tököt vigyük magunkkal, hanem 1-2 tartós élelmiszer konzervet is, amit a szervezők ott összegyűjtenek és a Gyermekétkeztetési Alapítványhoz juttatnak el, hogy rászoruló gyerekeket támogassanak ezzel. Az esemény pontos leírása itt!

2. Rettegés éjszakája

Talán a legnagyobb és legfélelmetesebb többnapos buli idén Debrecenben lesz a Kerekerdő Élményparkban. Egy több állomásos élőszereplős horror túrán kell végig mennie látogatóknak, ahol különféle népszerű horror filmek ijesztő szereplői elevenednek meg és kergetik őrületbe a vendégeket. Az esemény október 26-tól egészen 29-ig tart, minden este 9 órától külön színpadi horror show zárja a kemény éjszakát. Az esemény honlapja itt érhető el.

3. Finom Harry Potter Halloween

Budapesten a 3. kerületben található a Zelenák mentes cukrászda és idén október 27-én és november 3-án szombaton különleges Harry Potter filmek ihlette édességekkel várnak mindenkit. A sütik mellett lesz még sok sok program, varázs párbaj Halálfalókkal, tetoválás készítés, és akár lehet saját azkabani rabosítási poszterünk is. A filmekből ismert finomságok is megvásárolhatóak, például csokibéka, vajsör és egyéb extra finomságok. Az eseményről bővebb infó itt.

4. Családi Halloween Ausztriában

A határtól nem messze lévő Family Parkba, idén 10 napra beköltözik a gyerekbarát borzongás, millió programmal és izgalmas dekorációval. A parkban szórakozva találkozhatunk beöltözött vámpírral, boszorkánnyal és szellemekkel is akár. Persze nem kell aggódni minden kellék úgy lett kitalálva, hogy a legkisebb gyerekeknek se legyen ijesztő, inkább csak érdekes. Minden részlet az eseményről itt olvasható.

5. Halloween a Práterben

Félelmetesen jó napnak ígérkezik október 31 Bécsben a Práter vidámparkban. Lesznek horror ételek, zombi koktélok, jelmezes felvonulás, őrült horror diszkó és egyéb brutális programok. Sajnos muszáj hozzá szabadságot kivenni, de ezért a különleges napért azt hiszem megéri. Minden infó itt.

halloween.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr5714319301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása