holiday box

az ünnep egész évben...

Alapozzunk nyáron az ünnepekre!

2017. augusztus 03. 12:10 - mrsholiday

Minden nap hőségriadó van, messze még a hideg december, így nem is csoda ha nem jut az ember eszébe még a készülődés a Karácsonyra. A profik ilyenkor se pihennek! 3 tipp, hogyan karácsonyozzunk már nyáron!

Sose lehet túl hamar kezdeni, íme pár tipp az unalmas nyári napokra: 

1. Intuitív listaírás
Itt még nem a konkrét ajándéklistára kell gondolni, de nyilván mindenkinek megvan az a pár fix személy, akiknek majd szeretne ajándékkal kedveskedni. Nem kell hozzá más mint egy notesz vagy egy új jegyzet nyitása a telefonban és várni az ihletet. A családi grillezésen az alkalmi séf elejti, hogy mindig is vágyott a nagy gasztronómiai lexikonra, azonnal fel kell írni. Az anyukád a ráncok miatt panaszkodik, mehet az ötletes listára, akár egy jó kozmetikai kezelés akár egy menő krémcsomag. A barátnőd a fagyizás közben kiszúr egy egyedi fülbevalót, nem árt megjegyezni magunknak. A listára a személyekhez több ötlet is kerülhet, hiszen így majd a legjobbat lehet kiválasztani, vagy bőven lesz bevethető ötletünk más ünnepeken, például szülinapokon.

2. Dekor nagytakarítás
Ha már kipihentük magunkat a nyaraláson és tevékenyebben szeretnénk eltölteni a szabadidőnket, itt a tökéletes alkalom átnézni a karácsonyi dekordobozt. Kiválogatni a díszeket, a törötteket kidobni, a már nem divatos, bénácska dekorelemeket leselejtezni vagy a menthető dolgokat megjavítani. Egy kis pihentető kézimunka a melegben igazán kikapcsoló tud lenni. Arról nem is beszélve, hogy az adventi vásárlós időszakra már pontosan tudjuk milyen új kiegészítőket ajánlott az idei évre beszerezni.

3. Deviza csoda
Ez a pont ugyan évszak független, de ha az elmúlt pár év nyári árfolyamait megnézzük, tökéletesen látszik, hogy augusztusban viszonylag "olcsó" a dollár. Érdemes ezt kihasználni és kicsit előretervezve a külföldi dollár alapú oldalakon esetleg körülnézni. Például kinéztél egy 10 dolláros mamuszt a tesódnak egy ideje, akkor nem mindegy, hogy 280 vagy 256 az árfolyam. Ezekre a régi kedvencekre most érdemes lecsapni, hiszem több ezer forintot megspórolhatunk, főleg ha ingyenes a postázás is. Irány az amerikai Amazon vagy böngéssz az Alin! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr9712675501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása