holiday box

az ünnep egész évben...

Villámhír: Van, ahol már lehet kapni karácsonyi csokit

2017. augusztus 23. 12:24 - mrsholiday

Nemrég kavarta fel az ünnepi állóvizet a hír, hogy több angliai Tescoban már a polcokra pakolták a karácsonyi dobozos édességeket.

A 24.hu írta meg a The Sun-ra hivatkozva, hogy egyes brit Tescokban már elérhetőek a karácsonyi csokoládék négy hónappal az ünnep előtt. A vásárlók természetesen felháborodtak, hogy minek ilyen korán elkezdeni a karácsonyi ajándékvásárlást és Twitteren posztolgatták véleményüket. 

Szerintem nem rossz kezdeményezés, hiszen sokan (például én is) már nyár végén elkezdek tudatosan a karácsonyi ünnepekre készülni. Végül is a ruhaüzletben sem kérdezik meg, hogy a pöttyös zokni, amit a kosárba van, az most szülinapi vagy karácsonyi ajándék lesz. Miért ne lehetne már édességet vagy akár díszeket venni? Több karácsony tematikájú bolt él meg világszerte az egész éves karácsonyozásból. Nem kell messzire menni, Szentendrén is van egy. 

Az meg már csak hab a tortán, hogy az ünnepekre való tudatos készülés és vásárláson sokat spórolhatunk, ha már jó előre meghatározzuk a költségkeretet és kitaláljuk az ajándékokat. Sokan a korai karácsonyi vásározást üzleti, pazarló fogásnak veszik, de véleményem szerint ez hasznos is lehet és segíthet a tudatos vásárlási mozgalmak megerősödésében. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holidaybox.blog.hu/api/trackback/id/tr6912774178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása